اخبار > بهار چه غذاهایی را بیشتر بخوریم؟


 
ارسال به دوست     نسخه چاپي


 

دانشکده علوم پزشکی اسفراین

بهار چه غذاهایی را بیشتر بخوریم؟

🔶کارشناس طب سنتی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی اسفراین، در پاسخ به این پرسش که « در فصل بهار چه مواد غذایی باید بیشتر مصرف کنیم؟»، بیان کرد: هنگام گرم شدن هوا از منظر طب ایرانی  مواد داخلی در بدن جریان پیدا می‌کنند و فرد احساس سنگینی کلی  و کسالت در بدن دارد؛ به خصوص افرادی که در فصل سرما پرخوری دارند و ورزش نمی‌کنند.

🔷وی افزود: در فصل بهار مواد خام زائد در بدن زیاد است که یکی از کارها تنقیه و پاکسازی بدن است؛ در نتیجه باید در این فصل انواع آش‌ها، خورش‌های پرسبزی، سالادها، سبزیجات و نوشیدنی‌هایی مثل شربت سکنجبین مصرف شود.

♦️این کارشناس گفت:‌ هدف این است که خوردن مواد غذایی غلیظ و پرکالری در این فصل کاهش یابد و فیبرها و سبزیجات بیشتر مصرف شود تا بدن فرصتی برای استراحت پیدا کند و بتواند خود را بازسازی کند.

🔷کارشناس طب سنتی معاونت درمان با تأکید بر اینکه در فصل بهار باید غذاهای سبک بیشتر مصرف شود، ابراز کرد:‌ یکی از بهترین میان وعده‌ها مصرف کاهو با سکنجبین است .

٠٩:١٦ چهارشنبه ٢٨ ارديبهشت ١٤٠١ / شماره: ٧٤٤٥ / تعداد نمایش: 26 / گروه خبری: اخبار معاونت درمان


خروج